vrhunske vodne postelje, dobre vodne postelje, cenik vodnih postelj, prodaja vodnih postelj,
vrhunska vodna postelja, dobra vodna postelja, ugodna vodna postelja, vodna postelja
Vodne postelje uporablja 10.000 Slovencev. Vodna postelja zagotavlja zdravo spanje. Privoščite si vodno posteljo tudi vi.
Vodna postelja - Osnovne informacije Mnenja o vodnih posteljah. Zdravniki in zadovoljni uporabniki svetujejo vodne postelje.Članki na temo vodna postelja Informacije pred nakupom vodne postelje Odgovori na vaša vprašanja na temo vodna postelja Zanimivosti s področja vodnih postelj Gradivo za novinarje. Dovoljena objavja v slovenskih medijih.
 

 

Lastnosti vodnih postelj


 

Vodne postelje imajo dolgo življenjsko dobo
Voda kot medij ni stisljiva, zato se vodna postelja z leti ne deformira. Tudi po dolgoletni uporabi vodna postelja ohrani ohrani ravno površino vodnih jeder in sposobnost natančnega prilagajanja vašemu telesu. Modularna sestava pa omogoča menjavo posameznih sestavnih delov. 

Medtem ko eden od partnerjev mirno spi, lahko drugi bere ali se igra z otrokom.
Medtem ko eden od partnerjev mirno spi, lahko drugi bere ali se igra z otrokom.


Dolgoletna garancija za vaš miren spanec
Zaradi zelo visoke kakovosti vgrajenih materialov je možnost kakršnekoli okvare izjemno majhna. Vodne postelje se običajno ponašajo s 5-letno garancijo na vodna jedra in grelni sistem, ter 1-letno garancijo na vse ostale sestavne dele. Navadno je zagotovljen tudi garancijski in zunaj garancijski servis, ki ga strokovno in hitro opravijo dobro usposobljeni serviserji vodnih postelj.

Vodne postelje so mirne
Serijsko vgrajeni dušilci valovanja poskrbijo, da bo vaš spanec popolnoma miren. Pri menjavi spalnega položaja je vodna postelja mirna in neslišna.

Vzdrževanje vodne postelje je preprosto
Vode v vodni postelji ni treba menjavati, samo enkrat na leto je treba dodati sredstvo za vzdrževanje.

Varčujejo z energijo
Vodne postelje so izdelane tako, da varčujejo z energijo. Visok izolacijski faktor dna, stranic in zgornje prevleke vodne postelje zagotavlja minimalno izgubo toplote.

V vodnih posteljah za dve osebi so vodna jedra ločena
Partnerja nista nikoli povsem enaka. Razlikujeta se v telesnih merah in teži ter imata različne potrebe po trdoti in temperaturi ležišča. Zato so v vse modele vodnih postelj, ki so namenjene dvema osebama (ponavadi od širine 160 cm naprej) serijsko vgrajeni dve vodni jedri. To vam zagotavlja, da vas partner med spanjem ne bo motil, hkrati pa si lahko nastavita vsak svojo temperaturo in trdoto ležišča.

 

Snemljiva prevleka vodne postelje Za povečavo kliknite na sliko.
Zgornjo prevleko vodne postelje lahko preprosto snamete in očistite.

 

Postiljanje vodne postelje je preprosto.  Za povečavo kliknite na sliko.
Postiljanje vodne postelje je preprosto.

Modularna sestava vodne postelje

Na sliki so prikazani sestavni deli vodne postelje.

Na sliki so prikazani sestavni deli vodne postelje.

 


Vodna posteja je izjemno vzdržljiva
Vrhunski materiali, visoko-frekvenčna tehnika varjenja in kakovostna izdelava omogočajo, da vodna jedra v vodni postelji zdržijo do 6 ton obremenitve. Zato vodne postelje niso občutljive niti na najbolj agresivno uporabo. Za dodatno varnost je v vsako vodno posteljo serijsko vgrajena varnostna folija, ki preprečuje morebiten izliv vode.

Material za izdelavo vodnih postelj je izumila NASA
V okviru programa poleta na luno je NASA (Ameriška vesoljska agencija) izdelala veliko povsem novih materialov z izjemnimi lastnostmi. Material, ki se uporablja za izdelavo vodnih jeder je, nastal pri izdelavi skafandrov, kjer se zahtevata brezhibno tesnjenje ter izjemna vzdržljivost in prožnost. Zaupali so mu astronavti, zaupate mu lahko tudi vi.

Strokovnsot, ki zagotavlja kakovost
Več kot trideset let izkušenj pri izdelovanju vodnih postelj podjetja American National, ki je vedno upoštevalo želje kupcev pri izboljšavah in razvoju, govori samo zase. Čeprav z navdušenjem uvajamo tehnične in stilistične inovacije smo hkrati pozorni na potrebe uporabnikov. Vrhunska kakovost se kaže predvsem pri izbiri materialov, v prilagoditvah mer vodnih ležišč potrebam kupcev, nenehnem nadzoru vhodnih materialov kakor tudi končnih izdelkov. Tako so zagotovljene varnost, trajnost in kakovost.

Ekološko prijazna in izdelana po evropskih merilih
Sestavni deli vodne postelje so izdelani v ZDA, Evropski uniji in Sloveniji. Uporabljajo se izključno kakovostni in ekološko neoporečni materiali, ki ustrezajo evropskim normativom kakovosti, varnosti in varstva okolja in so atestirani. Zato vodna postelja ne vsebuje škodljivih snovi in je v celoti razgradljiva.

 

Vodna postelja LECTUS brez teľav vzdrľi dva slona. Posneto v cirkusu Moira Orfei v Ljubljani.  Za povečavo kliknite na sliko.
Vodna postelja brez težav vzdrži dva slona. Posneto v cirkusu Moira Orfei v Ljubljani.


Uporabljajo se samo najboljši grelni elementi

V vodne postelje se vgrajujejo v svetovnem merilu najboljši grelni elementi CALESCO-KANTHAL, izdelani na Švedskem. Pridobljene imajo vse evropske in tudi slovenske ateste za varnost in neškodljivost uporabe. Ponašajo se s 5-letno garancijo. Tudi če za nekaj dni zmanjka električne energije, ne boste imeli težav, saj vodna postelja zelo dobro zadržuje toploto.


Kakovosten grelni element Kanthal. Za povečavo klikni na sliko

Grelni element Kanthal - najboljši v svetovnem merilu

Boljši hoteli imajo v ponudbi tudi vodne postelje
O kakovostnem spancu na vodni postelji se lahko prepričate še pred nakupom. Številni boljši svetovni in tudi slovenski hoteli so že opremljeni z vodnimi posteljami (npr. v Portorožu: Hotel Slovenija, Hotel Riviera, Grand hotel Emona in Penzion Senegačnik, v Gorici Casino Hotel Perla, Hotel BELLEVUE na Šmarjetni gori pri Kranju, penzion TILIA pri Domžalah...)

 

Boljąi hoteli imajo v svoji ponudbi tudi vodne postelje.Za povečavo kliknite na sliko.
Boljši hoteli imajo v svoji ponudbi tudi vodne postelje

Vodne postelje so atestirane tudi v Sloveniji
Kakovostne vodne postelje ustrezajo evropskim standardom in so atestirane. Ponašajo se tudi s slovenskimi certifikati. Pri testiranju na Biotehniški fakulteti v Ljubljani je bila vodna postelja uvrščena v najvišji kakovostni razred Q1. Zgornje prevleke so bile testirane na oddelku za tekstilstvo naravoslovno-tehniške fakultete v Ljubljani in so dobile oceno 5/5 - odlično.

Vodne postelje imajo edine v Sloveniji vse ateste:

Grelci so atestirani tudi v Sloveniji. Za povečavo kliknite na sliko. .. Grelci so atestirani tudi v Sloveniji. Za povečavo kliknite na sliko.
Grelci so atestirani so tudi v Sloveniji

Slovenski certifikati, ki potrjujejo kakovost. Za povečavo kliknite na sliko.. .Slovenski certifikati, ki potrjujejo kakovost. Za povečavo kliknite na sliko.

Slovenski certifikati potrjujejo kakovost


 

 


 
 
O vodnih posteljah

Prednosti vodnih postelj

 

Lastnosti vodnih postelj

 

Sestava vodnih postelj

 

.
 
 
Zanimive povezave:
vodne postelje Lectus , www.vodne-postelje.si , cenik vodnih postelj , spalnice v Sloveniji , pohistveni saloni , bolecine v krizu , www.najdi.si , www.google.com , www.wasserbetten.at , www.aqua.ch , www.google.com , www.vzglavniki.si

     
Vaše pripombe in komentareje nam lahko sporočite tukaj.
(C) Copyright 2003, www.vodne-postelje.com, Vse pravice pridržane
0000
Vodne postelje uporablja 10.000 Slovencev. Vodna postelja zagotavlja zdravo spanje. Privoščite si vodno posteljo tudi vi.