vrhunske vodne postelje, dobre vodne postelje, cenik vodnih postelj, prodaja vodnih postelj,
vrhunska vodna postelja, dobra vodna postelja, ugodna vodna postelja, vodna postelja
Vodne postelje uporablja 10.000 Slovencev. Vodna postelja zagotavlja zdravo spanje. Privoščite si vodno posteljo tudi vi.
Vodna postelja - Osnovne informacije Mnenja o vodnih posteljah. Zdravniki in zadovoljni uporabniki svetujejo vodne postelje.Članki na temo vodna postelja Informacije pred nakupom vodne postelje Odgovori na vaša vprašanja na temo vodna postelja Zanimivosti s področja vodnih postelj Gradivo za novinarje. Dovoljena objavja v slovenskih medijih.
 

 

Prednosti vodnih postelj

 

 

 

 

Spoštovani obiskovalec,

cenimo vaše zanimanje za vodne postelje. Zadnja generacija vodnih postelj postavlja nova merila glede prilagodljivosti, udobnosti in trajnosti. Znanje in inovativnost sta se pri tej vrsti ležišč združila v eno. Prepričajte se sami, kako učinkovito nam je to uspelo.

Vodna postelja se lahko vgradi v vsako spalnico.
Vodna postelja se lahko vgradi v vsako spalnico

 

Zdrav spanec, zdravo življenje
V postelji preživite tretjino svojega življenja. V prihodnjih 30 letih boste vsaj 10 let preživeli v postelji. Zato je za vaše zdravje in dobro počutje zelo pomembna kakovost postelje na kateri spite. Spanje pomlaja in poživlja organizem, vrača vitalnost, lepoto, sposobnost koncentracije in spomina, z eno besedo zdravje. Zato je razumljivo, da stremimo k idealnemu ležišču, kajti v postelji se rojevamo, v njej se ljubimo, počivamo, okrevamo in lenarimo.

 

Vodna postelja je vedno edinstvena, prilagojena vašemu telesu
Vodna postelja se vam optimalno prilagodi, ne glede na vašo velikost, težo oz. konstitucijo. Še najbolj podobne lastnosti imajo postelje, ki jih sebi po meri sestavimo iz modulov. Ne glede na telesne mere se vodna postelja obnaša tako, kot da bi bila narejena posebej za vas. Če se vam z leti telesna teža spremeni, si lahko vodno posteljo vedno znova prilagodite tako, da preprosto prilagodite količino vode v vodnem jedru.
Edinstvena lastnost vode kot tekočega medija v vodnem jedru je pravilna in enakomerna razporeditev pritiskov na vaše telo. Voda, ki jo izpodrinejo izbočeni deli telesa (npr. zadnjica), enakomerno podpre vbočene dele telesa (npr.: ledveni predel-križ). Te lastnosti vode nimajo niti trdi materiali (vzmeti, pena) niti plinasti (zrak).
Vodne postelje priporočajo številni tuji in slovenski zdravniki.

 

Pravilna podpora vaše hrbtenice
Vsaka hrbtenica je drugačna in ima svojo lastno obliko. Če spite na pretrdem ali premehkem ležišču, se vaša hrbtenica ukrivi tako, da tudi ponoči nastaja pritisk na medvretenčne ploščice-diskuse. Vodna postelja vam omogoča naravno lego vaše hrbtenice, zato diskusi niso obremenjeni. Zjutraj se boste zbudili s sproščeno hrbtenico in se veselo podali v nov delovni dan.

 

Vodna postelja se optimalno prilagaja vašemu telesu

Vodna postelja se optimalno prilagodi vsakemu telesu.
Vodna postelja se optimalno prilagodi vsakemu telesu

Edinstvena površina vodne postelje se ne glede na vaš spalni položaj, zelo natančno prilagodi vsakemu delčku vašega telesa. S tem se izognete točkastim obremenitvam, ki sicer nastajajo pri klasičnih ležiščih. Zato so obdobja globokega spanca bistveno daljša, saj niso prekinjena s pogostim obračanjem in menjavanjem spalnega položaja.

 

Vodna postelja blagodejno vpliva na vaš krvni obtok

Meritev pritiska na navadni postelji.
Meritev pritiska na navadni postelji

Meritev pritiska va vodni postelji.
Meritev pritiska va vodni postelji

Računalniške meritve jasno dokazujejo, da se vodna postelja v primerjavi z navadno neprimerljivo bolje prilagodi vsakemu telesu.
Računalniške meritve spalnih površin so pokazale, da se vodna postelja najbolj enakomerno prilagodi vsakemu telesu. Zato ni motečih točkastih obremenitev in tudi krvni obtok ni oviran. Če je cirkulacija krvi ovirana, se ponoči obračamo in premikamo in globok spanec je prekinjen. Na vodni postelji lahko vso noč uživate v neprekinjenem spancu. Globok in sproščajoč spanec bo poskrbel, da boste zjutraj bolj spočiti.


Izjemno udobje za vašo čudovito sprostitev
Vsak človek potrebuje sprostitev in mir. Zlasti ponoči se lahko sprostimo in odpočijemo od vsakodnevnega stresa. Vodne postelje vam ponujajo odlične razmere za popolno telesno in duševno sprostitev. Edinstven občutek "lebdečega spanca", udobja in varnosti, vam bo pomagal, da boste lažje zaspali. Udobno ležanje v vsakem položaju vam ta občutek še poudari. Pomirjajoče lastnosti delujejo blagodejno tudi na otroke. Raziskave so pokazale, da so otroci na vodni postelji bistveno bolj mirni in da hitreje zaspijo.

 

Vodne postelje so prijetno tople
Prijetna toplota, ki si jo lahko sami nastavite, deluje tako telesno, kot tudi duševno sproščajoče. Toplota vodne postelje sprošča mišice in skrbi za boljšo prekrvitev. Zato ponoči porabite manj energije. Vaše telo se bo hitreje obnavljalo in zjutraj boste bolj spočiti. Nastavljiva toplota vodne postelje je tudi učinkovito orožje proti bolečinam pri revmatičnih obolenjih. Številni vrhunski športniki s pridom uporabljajo vodne postelje. Njihove močno obremenjene mišice se na vodni postelji hitreje in bolje spočijejo.

Termostat vodne postelje. Za povečavo kliknite na sliko.
Termostat vodne postelje

V vodni postelji vlada popolna higiena
Vsak človek se tudi med spanjem znoji. Zato navadna ležišča hitro postanejo leglo celih kolonij pršic, ki se hranijo z delčki kože in drugimi organskimi snovmi. Obilje hrane in vlažno okolje v jedru vzmetnice sta idealno leglo za te parazite in pospešita nastanek glivic in bakterij.
Z vodno posteljo se takšnim težavam izognemo. Umazanija in bakterije se v notranjosti vodne postelje ne morejo nabirati. Površino vodnih jeder lahko očistimo s čistilom, prevleko pa lahko, odvisno od modela, očistimo v čistilnici ali operemo. Zato v vodni postelji vlada popolna higiena. Tega bodo še posebej veseli ljudje z alergijami in tisti, ki radi spijo v čisti postelji.
Preberite zdravniški članek o pršici hišnega prahu.

 

 

V vodni postelji ni pršic. Za povečavo kliknite na sliko.
V vodni postelji ni pršic

Vodna postelja se brez težav vgradi v vsako spalnico, tudi v vašo
Na prvi pogled se vodna postelja skoraj ne razlikuje od klasičnih ležišč. Velika izbira modelov, velikosti in barv podstavka omogoča vgradnjo v vsako spalnico oz. v vsak posteljni okvir. Ob veliki izbiri različnih oblik in barv posteljnih stranic boste zagotovo našli takšno, da se bo vaša vodna postelja skladno ujemala z vašo spalnico.

 

Vodna postelja je zelo udobna tudi za ljubezensko življenje
Presenečeni boste, kako udobna in prijetna je vodna postelja za ljubezenske igrice. Udobje v vsakem položaju, neprekinjena površina ležišča in hidravlična lastnost vode bodo gotovo prinesli novo svežino v ljubezensko življenje.

Ljubezensko življenje na vodni postelji. Za povečavo kliknite na sliko.
Ljubezensko življenje na vodni postelji

Nakup brez tveganja
O vseh naštetih prednostih vodnih postelj se lahko prepričate brez tveganja. Garancija dobrega nakupa, ki jo ponujajo nekateri prodajalci, vam omogoča, da posteljo v roku 30 dni od dneva dobave vrnete.

 
 
 
O vodnih posteljah

Prednosti vodnih postelj

 

Lastnosti vodnih postelj

 

Sestava vodnih postelj

 

.
 
 
Zanimive povezave:
vodne postelje Lectus , www.vodne-postelje.si , cenik vodnih postelj , spalnice v Sloveniji , pohistveni saloni , bolecine v krizu , www.najdi.si , www.google.com , www.wasserbetten.at , www.aqua.ch , www.google.com , www.vzglavniki.si

     
Vaše pripombe in komentareje nam lahko sporočite tukaj.
(C) Copyright 2003, www.vodne-postelje.com, Vse pravice pridržane
0000
Vodne postelje uporablja 10.000 Slovencev. Vodna postelja zagotavlja zdravo spanje. Privoščite si vodno posteljo tudi vi.