vrhunske vodne postelje, dobre vodne postelje, cenik vodnih postelj, prodaja vodnih postelj,
vrhunska vodna postelja, dobra vodna postelja, ugodna vodna postelja, vodna postelja
Vodne postelje uporablja 10.000 Slovencev. Vodna postelja zagotavlja zdravo spanje. Privoščite si vodno posteljo tudi vi.
Vodna postelja - Osnovne informacije Mnenja o vodnih posteljah. Zdravniki in zadovoljni uporabniki svetujejo vodne postelje.Članki na temo vodna postelja Informacije pred nakupom vodne postelje Odgovori na vaša vprašanja na temo vodna postelja Zanimivosti s področja vodnih postelj Gradivo za novinarje. Dovoljena objavja v slovenskih medijih.
 

 

Glavni sestavni deli vodne postelje

 

Zgradba vodnega ležišča
Vodno ležišče je sestavljeno iz posebnega penastega okvirja visoke gostote (OCC tehnologija, one component cavity*), varnostne folije in vodnih jeder. Pri modelih za dve osebi se vedno vgradita dve vodni jedri, dva grelca in dva termostata. Za vaše udobje je višina vodnega ležišča 23 cm.
Vodne postelje imajo v standardni izvedbi 100% dušeno valovanje.

Nosilni podstavek
o Standardna višina podstavka je 23,5cm.
o Skupna višina postelje je 48 cm.
o Posteljo se lahko vgradi tudi v obstoječ posteljni okvir.
o Posteljo se lahko dobavi tudi brez nosilnega podstavka.

Za doplačilo lahko izberete:
o barvo podstavka po želji
o višino podstavka po želji
o podstavek z 2 predaloma
o podstavek s 4 predali

 

Hitro sušeča prevleka
Prevleke pri vodnih posteljah so izdelane tako, da se hitro sušijo, zato boste vsak večer legli v suho posteljo. Pri vseh modelih so prevleke snemljive in pralne.

Nosilna plošča
Nosilna plošča nosi vodno ležišče in je ponavadi že vključena v ceno vodne postelje. Zaradi lažje dostave in montaže je sestavljena iz treh delov. Debelina plošče je 12 mm zato pri postavljeni postelji le-ta ni vidna.

Vzglavna stranica
Za doplačilo lahko izbirate med različnimi modeli oblazinjenih in lesenih vzglavnih stranic.

Grelni sistem
Ogrevanje je standardna funkcija vsake vodne postelje. Pri modelih za eno osebo je vključen en grelec in en termostat. Pri modelih za dve osebi sta vključena dva grelca in dva termostata.

Zgradba notranjosti vodne postelje

Razlaga funkcijskih simbolov za vodne postelje :

  Tovarniško sestavljen okvir v eno celoto.
  Hitro sušeča prevleka. Spanje na suhem
  Antibakteriološka obdelava prevleke.
  Garancija dobrega nakupa.
  100% dušenje valovanja.

Informacija o dušenju valovanja
V vodno posteljo so vgrajeni dušilci valovanja iz mikrovlaken, ki so namenjeni dušenju valovanja. Stopnja dušenja ne vpliva na ležalno udobje. Navadno je izražena v %.
100% dušenje valovanja pomeni, da postelja sledi vašim gibom. Isti trenutek, ko se telo umiri, je tudi postelja popolnoma mirna. Ta stopnja je najbolj optimalna in se v praksi tudi najpogosteje uporablja.
Nižje stopnje valovanja pomenijo, da se postelja ne umiri hkrati z vašim telesom, ampak občutite rahlo valovanje še v trenutkih po umiritvi telesa. Večini ljudi to ne odgovarja, zato manj dušene vodne postelje v praksi niso preveč zaželjene.
Stopnja valovanja se lahko podaja tudi v številu dušilcev, vendar ta podatek običajno ni uporaben, pomembna je namreč skupna debelina dušilcev. Pri tem je popolnoma vseeno, ali je to en dušilec debeline 10 cm ali 10 dušilcev debeline 1 cm. Zato se takšno tolmačenje stopnje dušenja skorajda ne uporablja več. Preberite si članek o dušenju valovanja vodne postelje. Kliknite tukaj!

Zakaj podatek o številu dušilcev ni dober za primerjavo med posteljami?


Vodno jedro z enim zelo debelim dušilcem valovanja.......Vodno jedro s petimi srednje debelimi dušilci valovanja.......Vodno jedro z desetimi zelo tankimi dušilci valovanja.

Različno število dušilcev v vodnih jedrih Vse tri pa so enako dušene. V praksi se zato pravilo uporablja podatek o stopnji dušenja valovanja izražen v odstotkih. Na sliki so 100% dušena jedra. To pomeni, da je jedro napolnjeno z dušilci.

 
O vodnih posteljah

Prednosti vodnih postelj

 

Lastnosti vodnih postelj

 

Sestava vodnih postelj

 

.
 
 
Zanimive povezave:
vodne postelje Lectus , www.vodne-postelje.si , cenik vodnih postelj , spalnice v Sloveniji , pohistveni saloni , bolecine v krizu , www.najdi.si , www.google.com , www.wasserbetten.at , www.aqua.ch , www.google.com , www.vzglavniki.si

     
Vaše pripombe in komentareje nam lahko sporočite tukaj.
(C) Copyright 2003, www.vodne-postelje.com, Vse pravice pridržane
0000
Vodne postelje uporablja 10.000 Slovencev. Vodna postelja zagotavlja zdravo spanje. Privoščite si vodno posteljo tudi vi.