vrhunske vodne postelje, dobre vodne postelje, cenik vodnih postelj, prodaja vodnih postelj,
vrhunska vodna postelja, dobra vodna postelja, ugodna vodna postelja, vodna postelja
Vodne postelje uporablja 10.000 Slovencev. Vodna postelja zagotavlja zdravo spanje. Privoščite si vodno posteljo tudi vi.
Vodna postelja - Osnovne informacije Mnenja o vodnih posteljah. Zdravniki in zadovoljni uporabniki svetujejo vodne postelje.Članki na temo vodna postelja Informacije pred nakupom vodne postelje Odgovori na vaša vprašanja na temo vodna postelja Zanimivosti s področja vodnih postelj Gradivo za novinarje. Dovoljena objavja v slovenskih medijih.
 

 

KAJ SE PONOČI DOGAJA V NAŠIH POSTELJAH

Izločanje znoja in telesnih odpadkov med spanjem


Človek vsako noč izloči liter znoja. Z njim pa tekom časa v običajnih blazinah pristane na kile telesnih odpadkov.
V žimnicah in blazinah se zadržujejo neštete trume dobro hranjenih pršic. Njihovi iztrebki pa pri človeku pogosto povzročajo alergije. Številna nočna obračanja na tradicionalnih blazinah povzročajo, da človeka vsakokrat objame oblak prahu in pršičjih iztrebkov iz blazine. In potem ta sivo beli hišni prah zopet najdemo v omarah z oblekami in povsod drugod. Cele vojske pršic se lahko množično razmnožujejo posebno v tepihih in električni sesalci postanejo prave centrifuge za pršice in njihove iztrebke.

Odkar so odkrili vodne postelje je ta problem postal zgodovina. Vodna vsebina se sama ne navzame umazanije. Z dodajanjem sredstev za vzdrževanje svežine ohranjamo vodo vedno čisto.
Pri naraščajoči toploti telesni pot pronica navzgor in se vpije v posteljnino in v tekstilno prevleko. Kvalitetna tekstilna prevleka je porok za higienično vodno posteljo. Na vsak način mora biti prevleka takšna, da jo lahko snamemo, čistimo
in peremo ali kuhamo. Alergikom še posebej priporočamo prevleko, ki ima posebno antibakteriološko obdelavo.
Dobra vodna postelja poleg svojih siceršnjih prednosti predstavlja bistven sestavni del visoko vredne telesne in hišne higiene.

 
Zanimivo

Sex na vodni postelji

 

Še več o vodnih posteljeh

 

Zanimive povezave

 

 
 
 
Zanimive povezave:
vodne postelje Lectus , www.vodne-postelje.si , cenik vodnih postelj , spalnice v Sloveniji , pohistveni saloni , bolecine v krizu , www.najdi.si , www.google.com , www.wasserbetten.at , www.aqua.ch , www.google.com , www.vzglavniki.si

     
Vaše pripombe in komentareje nam lahko sporočite tukaj.
(C) Copyright 2003, www.vodne-postelje.com, Vse pravice pridržane
0000
Vodne postelje uporablja 10.000 Slovencev. Vodna postelja zagotavlja zdravo spanje. Privoščite si vodno posteljo tudi vi.