vrhunske vodne postelje, dobre vodne postelje, cenik vodnih postelj, prodaja vodnih postelj,
vrhunska vodna postelja, dobra vodna postelja, ugodna vodna postelja, vodna postelja
Vodne postelje uporablja 10.000 Slovencev. Vodna postelja zagotavlja zdravo spanje. Privoščite si vodno posteljo tudi vi.
Vodna postelja - Osnovne informacije Mnenja o vodnih posteljah. Zdravniki in zadovoljni uporabniki svetujejo vodne postelje.Članki na temo vodna postelja Informacije pred nakupom vodne postelje Odgovori na vaša vprašanja na temo vodna postelja Zanimivosti s področja vodnih postelj Gradivo za novinarje. Dovoljena objavja v slovenskih medijih.
 

 

ČRPALKA ŽIVLJENJA

Vsakdo ve, da za spanje porabimo tretjino življenja. Spanje je izvir energije, zdravja in dobrega počutja.

Toliko bolj presenetljivo je, kako brezbrižen odnos imamo do vsega, kar je povezano s spanjem. Konvencionalne vzmetnice so že desetletja osumljene, da povzročajo alergije zaradi izločkov hišnih pršic in obolenja hrbta zaradi pomanjkanja podpore telesu. Posebne vodne postelje ne nudijo samo rešitev starih problemov z enostavnimi biološkimi in fiziološkimi funkcijami, ampak ustvarjajo rezultate, ki navdušujejo celo raziskovalce spanja.
Le topla voda, ki v veliki meri sestavlja tudi človeško telo, drži in podpira telo enakomerno in mu nudi primerno toploto. Čas, preden zaspimo se rapidno skrajša (povečano izločanje melatonina) in faze globokega spanja trajajo dlje (povečano izločanje regeneracijskih hormonov). Rezultat: vrhunski športniki so z boljšim spanjem dosegli boljše rezultate. Za tiste, ki so imeli bolečine v hrbtu in tiste, ki so jih neprestano mučile vsakdanje tegobe, so se začeli časi brez bolečin, alergije so postale manj pogoste. Zdravi si odkrili do sedaj še nepoznano sproščujoče spanje. Predpostavka je seveda dobra vodna postelja.
Žal tudi pri vodnih posteljah obstajajo proizvajalci, ki v jedra vgrajujejo argumente boljše prodaje in drugi, ki bi raziskali celo vesolje, da bi odkrili najboljše za spanje.
Odločitev je težka, toda modeli, ki jih opuščajo, so dragi. Jasna je samo ena stvar. Vsaka noč brez vodne postelje je zapravljena. Ne verjamete? Ne veste? Potem vprašajte nekoga, ki jo ima.

 
Zanimivo

Sex na vodni postelji

 

Še več o vodnih posteljeh

 

Zanimive povezave

 

 
 
 
Zanimive povezave:
vodne postelje Lectus , www.vodne-postelje.si , cenik vodnih postelj , spalnice v Sloveniji , pohistveni saloni , bolecine v krizu , www.najdi.si , www.google.com , www.wasserbetten.at , www.aqua.ch , www.google.com , www.vzglavniki.si

     
Vaše pripombe in komentareje nam lahko sporočite tukaj.
(C) Copyright 2003, www.vodne-postelje.com, Vse pravice pridržane
0000
Vodne postelje uporablja 10.000 Slovencev. Vodna postelja zagotavlja zdravo spanje. Privoščite si vodno posteljo tudi vi.