vrhunske vodne postelje, dobre vodne postelje, cenik vodnih postelj, prodaja vodnih postelj,
vrhunska vodna postelja, dobra vodna postelja, ugodna vodna postelja, vodna postelja
Vodne postelje uporablja 10.000 Slovencev. Vodna postelja zagotavlja zdravo spanje. Privoščite si vodno posteljo tudi vi.
Vodna postelja - Osnovne informacije Mnenja o vodnih posteljah. Zdravniki in zadovoljni uporabniki svetujejo vodne postelje.Članki na temo vodna postelja Informacije pred nakupom vodne postelje Odgovori na vaša vprašanja na temo vodna postelja Zanimivosti s področja vodnih postelj Gradivo za novinarje. Dovoljena objavja v slovenskih medijih.
 

 

SREČEN SPANEC


Albert Einstein je prespal polovico dneva in nemški romantik Heinrich Heine je spanec označil za "najdragocenejšo iznajdbo".
Pomanjkljiva regeneracija in motnje spanca so se razvili v civilizacijsko bolezen, kateri posvečamo čisto premalo pozornosti. Trpinčijo nas neprespanost in motnje spanca, ki so psihične ali fizične narave. Samo v stari ZRN letno prodajo več kot 600 milijonov uspavalnih in pomirjevalnih tablet. "Kako je prišlo do tega, da smo se izrodili v narod, ki brez tablet ne more zaspati?" Čeprav je znano, da je dober spanec osnova za uspešno in kvalitetno življenje.
Moderne zahteve človeka zjutraj zgrabijo in ga iz svojih klešč ne spustijo več niti ponoči. Poklicni napori, preplavljenost z mediji, premalo gibanja, življenjske spremembe, družinske in finančne skrbi, stres zaradi hrupa in hektike vsakdana. Ali morda sami postelja in blazina? Na čem ljudje sploh spijo? Prej, na sveži slami - tedaj je bil svet še v redu. Ampak danes: gore žice, požvepljen lateks in konjska dlaka na vzmeteh.
Kdor stalno slabo in premalo spi, se kmalu kopa v problemih. Težko se koncentrira, njegova kreativnost upade in trpi tudi sposobnost presojanja. Nastopijo motnje v spominu! Rezultat: v službi se namnožijo nezgode in napake. Do 90 odstotkov nesreč pri delu in v prometu povzročijo človeške napake. Poleg alkohola in drog je pomanjkanje spanja eden izmed glavnih vzrokov nesreč. Poleg tega slab spanec povzroča večjo agresivnost. Kdor je utrujen, reagira bolj občutljivo. Varnost in prijetna toplota spodobne vodne postelje, ležanje brez pritiska, tolažeč in pomirjujoč spomin na prenatalno fazo življenja, povečana proizvodnja hormonov in boljša regeneracija zaradi podaljšanih faz globokega spanca. Vse to in še več večini ljudi za vedno vrne nočni mir, po katerem so od nekdaj hrepeneli.

Dr. Gabriele Doxiadus - Müller - Klönne

 
Zanimivo

Sex na vodni postelji

 

Še več o vodnih posteljeh

 

Zanimive povezave

 

 
 
 
Zanimive povezave:
vodne postelje Lectus , www.vodne-postelje.si , cenik vodnih postelj , spalnice v Sloveniji , pohistveni saloni , bolecine v krizu , www.najdi.si , www.google.com , www.wasserbetten.at , www.aqua.ch , www.google.com , www.vzglavniki.si

     
Vaše pripombe in komentareje nam lahko sporočite tukaj.
(C) Copyright 2003, www.vodne-postelje.com, Vse pravice pridržane
0000
Vodne postelje uporablja 10.000 Slovencev. Vodna postelja zagotavlja zdravo spanje. Privoščite si vodno posteljo tudi vi.