vrhunske vodne postelje, dobre vodne postelje, cenik vodnih postelj, prodaja vodnih postelj,
vrhunska vodna postelja, dobra vodna postelja, ugodna vodna postelja, vodna postelja
Vodne postelje uporablja 10.000 Slovencev. Vodna postelja zagotavlja zdravo spanje. Privoščite si vodno posteljo tudi vi.
Vodna postelja - Osnovne informacije Mnenja o vodnih posteljah. Zdravniki in zadovoljni uporabniki svetujejo vodne postelje.Članki na temo vodna postelja Informacije pred nakupom vodne postelje Odgovori na vaša vprašanja na temo vodna postelja Zanimivosti s področja vodnih postelj Gradivo za novinarje. Dovoljena objavja v slovenskih medijih.
 

 

ZAHVALNO PISMO

V začetku decembra leta 1995 sem se udeležila Vašega nagradnega razpisa in dobila 1. nagrado, vodno posteljico za dojenčka.
Ko sem hčerko Madito (rojeno leta 1996) prvič položila v posteljico, sem imela pomisleke, ali jo bo sprejela. V bolnišnici je namreč ležala na trdi vzmetnici.
Hčerka je spala globoko in trdno in je dajala vtis zadovoljstva. S šestimi meseci sva z Madito morali na redni pregled k ortopedu. Izkazalo se je, da ima rasno napako v kolku. Napaka je sicer ozdravljiva, ampak otrok mora nositi posebne hlače, ki razširijo noge. Ortoped mi je razložil, da otrok ne čuti bolečin, lahko pa nastanejo problemi pri spanju, ker bi te hlače pritiskale na trdo podlago in to bi bilo za otroka neprijetno. Ko sem mu povedala, da hčerka spi na vodni posteljici, je bil navdušen. In priznati moram, ortoped je imel prav. Madita je še naprej tako mirno spala. V vodni posteljici ni prav nikjer neprijetnih pritiskov. Vsem staršem lahko svetujem, da se odločijo za vodno posteljico, kajti boljšega otroku skoraj ne morete dati.
Pri vsem tem igra pomembno vlogo tudi higiena. Pri normalni vzmetnici urin ostane v njej, ko se otrok polula. Pri vodni posteljici lahko prevleko snamem in jo operem. Vodno jedro pa enostavno obrišem.
Z vodno posteljico smo zelo zadovoljni in bi se zanjo še enkrat odločili. Še enkrat hvala.
Družina S.

 
Zanimivo

Sex na vodni postelji

 

Še več o vodnih posteljeh

 

Zanimive povezave

 

 
 
 
Zanimive povezave:
vodne postelje Lectus , www.vodne-postelje.si , cenik vodnih postelj , spalnice v Sloveniji , pohistveni saloni , bolecine v krizu , www.najdi.si , www.google.com , www.wasserbetten.at , www.aqua.ch , www.google.com , www.vzglavniki.si

     
Vaše pripombe in komentareje nam lahko sporočite tukaj.
(C) Copyright 2003, www.vodne-postelje.com, Vse pravice pridržane
0000
Vodne postelje uporablja 10.000 Slovencev. Vodna postelja zagotavlja zdravo spanje. Privoščite si vodno posteljo tudi vi.